Hur vi hanterar dina personuppgifter

Ett tak AB, org.nr 559155-4638, ett svenskt aktiebolag (“Ett tak”, “vi”, “vår”) tillhandahåller en plattform online som möjliggör matchning mellan hyresgäster som önskar hyra och hyresvärdar som önska hyra ut utrymme i den egna bostaden (vidare kallat “Tjänsten”). Plattformen återfinns på www.etttak.se

För fullständiga användarvillkor, se https://etttak.se/sv/anvandarvillkor/

Vad och varför?

För att kunna använda dig av Ett taks matchningstjänst för delat boende behöver vi både spara och använda data om dig. Den data som vi sparar och använder i syfte att matcha dig med en hyresgäst eller hyresvärd är dina uppgifter som du själv fyller i vid registreringen till tjänsten. Förutom det du själv fyller i sparar vi din IP-adress.

Vilka delar vi din data med?

Vi använder oss av tredjepartsleverantörer för vissa digitala verktyg som ingår i tjänsterna Ett tak erbjuder. Vi behöver därför dela din data med tredjepartsleverantörerna. Alla tredjepartsleverantörer har sin egen integritetspolicy och följer lagar och riktlinjer. 

Hur länge behåller vi din data?

Vi behåller din data så länge som behövs för att kunna använda och utveckla tjänsten för våra användare, såvida ett konto inte avslutas genom initiativ från användaren (se avsnittet om hur du raderar din data nedan). Vi strävar efter att spara din data så säkert som möjligt.

Vilka rättigheter har du till din data?

Du kan när som helst begära ut den data vi har sparad om dig eller be oss att radera din data. För att radera eller begära ut din data, skicka ett mejl till support@etttak.se

Prenumeration på nyhetsbrev

Du som väljer att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner att vi sparar ditt för-och efternamn samt din mejladress. Dessa uppgifter delas med en tredje part, Mailchimp, som används för att göra utskicken. Dessa uppgifter sparas så länge som du prenumererar på nyhetsbrevet, men prenumerationen kan avslutas när som helst och din uppgifter kommer då att raderas. För att avsluta prenumerationen måste support@etttak.se kontaktas.

Kontakt

För alla frågor och ärenden gällande vår integritetspolicy kontakta oss via mejl på support@etttak.se